Curriculum Vitae, kontakt

Imię i Nazwisko: Tomasz Janczewski

Email: tomekjanczewski@gmail.com

Tel. : 793-110-503

Doświadczenie zawodowe:

UlalaChef (08.2015 – )
Stanowisko: Private Chef

Andel’s Hotel Łódź (02.2015 -)
Stanowisko: Starszy Kucharz

Andel’s Hotel Łódź (08.2013 – 02.2015)
Stanowisko: Kucharz

Restauracja Mia Cucina (07.2013 – 08.2013)
Stanowisko: Kucharz

MEG MU cook & design (12.2012 – 06.2013 )

Stanowisko: Kucharz

Kemping Ekolaguna – Karczma „Ekolaguna” (07.2012 – 09-2012)
Stanowisko: Kucharz

Restauracja „Da Grasso” (06.2010 – 07.2010)
Stanowisko: Kelner

Dom weselny „Pod Wierzbą” (09.2008 – 10.2010)
Stanowisko: Kelner/Pomoc kuchenna

Dom Imprez Okolicznościowych „JAGIEŁŁO” (06.2004 – 09.2008)
Stanowisko: Kelner/Pomoc kuchenna

Języki:

  • J. angielski – dobra znajomość w mowie i piśmie

Osiągnięcia i szkolenia:

  • II miejsce w II Edycji Konkursu „Lidl – Walka na Gotowanie”
  • Udział w warsztatach kulinarnych pod patronatem PAK – temat: „makarony i kluski”
  • Pracownik miesiąca kwietnia (2014r.) Hotelu Andel’s w Łodzi
  • Pracownik miesiąca maja (2015r.) Hotelu Andel’s w Łodzi
  • Pracownik miesiąca marca (2016r.) Hotelu Andel’s w Łodzi
  • Udział w konkursie L’art de la cuisine Martell 2015
  • Udział w konkursie L’art de la cuisine Martell 2016
  • Udział w konkursie Dorszowe Żniwa 2016
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s