Imię i Nazwisko: Tomasz Janczewski
Email: tomekjanczewski@gmail.com
Tel. : 793-110-503
Doświadczenie zawodowe:
UlalaChef (08.2015 – )
Stanowisko: Private Chef
Andel’s Hotel Łódź (02.2015 -)
Stanowisko: Starszy Kucharz
Andel’s Hotel Łódź (08.2013 – 02.2015)
Stanowisko: Kucharz
Restauracja Mia Cucina (07.2013 – 08.2013)
Stanowisko: Kucharz
MEG MU cook & design (12.2012 – 06.2013 )
Stanowisko: Kucharz
Kemping Ekolaguna – Karczma „Ekolaguna” (07.2012 – 09-2012)
Stanowisko: Kucharz
Restauracja „Da Grasso” (06.2010 – 07.2010)
Stanowisko: Kelner
Dom weselny „Pod Wierzbą” (09.2008 – 10.2010)
Stanowisko: Kelner/Pomoc kuchenna
Dom Imprez Okolicznościowych „JAGIEŁŁO” (06.2004 – 09.2008)
Stanowisko: Kelner/Pomoc kuchenna
Języki:
- J. angielski – dobra znajomość w mowie i piśmie
Osiągnięcia i szkolenia:
- II miejsce w II Edycji Konkursu „Lidl – Walka na Gotowanie”
- Udział w warsztatach kulinarnych pod patronatem PAK – temat: „makarony i kluski”
- Pracownik miesiąca kwietnia (2014r.) Hotelu Andel’s w Łodzi
- Pracownik miesiąca maja (2015r.) Hotelu Andel’s w Łodzi
- Pracownik miesiąca marca (2016r.) Hotelu Andel’s w Łodzi
- Udział w konkursie L’art de la cuisine Martell 2015
- Udział w konkursie L’art de la cuisine Martell 2016
- Udział w konkursie Dorszowe Żniwa 2016